Grei Frasheri

Forever In Our Hearts

Poem from close friend

Mire a keq vllau eshte vlla,
Mire a keq vllaun ke krah.
Mire a keq eshte njeri jon,
E shef sat dhimbet, heret a von.
Eshte nga nji gjak, qe je dhe ti,
Lot e qeshjet dolen nga nji shpi.
U perdredhen rrenjet, ne nji tok,
Vllaun ke vlla, por edhe shok.
Je rritur bashk, qysh kur i vol,
Kur ske kat kthehesh, vllaut i fol.